Geng ♥163♥

Thanks, Mr. G!
I'm off to South Korea




Ok, kepada Geng 163 [ Kak Syima comei, Chemoh cute, and Dayat lawo]
     
      Thanks sebab sudi hantar teman pi KLIA. Korang memang best la. Rock and roll. Lain kali kita wat lagi ek. Pi litar Sepang lak. Kahkahkah. Anyway, lepak dengan korang memang betul-betul happening. Siap Chemoh pick lagu Judika-Aku yang Tersakiti (favourite song) lagi tu bagi aku karok. Hah, kan keluar abis suara merdu aku! Hahahaha, tak pe la. Apa pun, memang sweet memories dengan you all. Nanti korang pi Korea Selatan, contact-contact la aku. Aku pula pergi ambil dekat Seoul Airport/ Incheon Airport :p Aku pula bawa korang pi karok. Tapi karok lagu dalam bahasa Korea la. Hihihi


Thanks sudi melayan keletah kita sepanjang kita di Malaysia.  :P


Oh, my beloved Malaysia. Bye-bye. Thanks buat Chemoh, Kak Syima and Dayat. I owed you guys lots! 

Terima kasih atas masa, keringat, duit, and moral support. I really need it. Ops, Chemoh, beritahu kat Hafiz juga ye. Terima kasih. Lupa nak ucap pada dia. Really have fun la.

Berkawan biar seribu. Kawan saja dengan semua orang. Bukan kita sombong. Biarlah daripada personaliti kita orang kata kita sombong, tapi biar lepas diaorang kenal kita, baru diaorang tahu kita macam mana. Jadilah eksklusif, bukannya murahan. Orang hanya kenal hati budi kita bila dia dah kenal kita dengan baik. Dalam hubungan juga begitu. Ok, sedang menunggu dia balik daripada camping. Moga dia serius. Dan moga dia yang terakhir dan paling tepat buatku. Moga doa Chemoh dimakbulkan. Amin.



p/s: Lepas ni memang akan selalu hangout la di Serdang! :)